Снимка Стефан Савов Зимата отхлаби хватката. Атмосферното налягане слабо ще се

...
Снимка Стефан Савов Зимата отхлаби хватката. Атмосферното налягане слабо ще се
Коментари Харесай

Времето се затопля, утре ни очакват до 13 градуса

Снимка Стефан Савов 

Зимата отхлаби хватката. Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Сутринта на доста места, основно по поречието на Дунав и в Източна България, ще има мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд мъглата ще се разсейва, облачността ще се раздира и понижава, и ще бъде най-вече слънчево. В Източна България ще духа слаб южен вятър, в останалата част от страната ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред минус 2 и 3 градуса, а оптималните ще са най-вече сред 9 и 13 градуса, предава.

Преди обяд на доста места по Черноморието ще има мъгла и ниска слоеста облачност. След обяд мъглата ще се разсейва, облачността ще се раздира до най-вече слънчево време. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са 8-10 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Сутринта в по-ниските елементи ще има мъгла или ниска слоеста облачност, само че видимостта бързо ще усъвършенства, облачността ще намалее до слънчево време. Ще духа сдържан северозападен, по високите и открити елементи - северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9 градуса, на 2000 метра - към 4.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР